HOME » WEBSHOP » Dentair Luchtzuivering

Dentair is een krachtige en innovatieve luchtzuiveringsoplossing voor tandheelkundige klinieken

Een evenwicht tussen prestaties en efficiëntie

Dentair : Ontworpen voor tandartsen door tandartsen!

 

 

Dentair  is perfect voor elke ruimte van uw tandheelkundige praktijk. Het apparaat neutraliseert 99,99% van de virussen in één enkele luchtstroom. Bescherm uw personeel en uw patiënten met deze gepatenteerde technologie die alle ziekteverwekkers en virussen in de lucht neutraliseert door een combinatie van filters en luchtsterilisatie. Zelfs kwikdamp en andere gassen worden geneutraliseerd. DentAir biedt professionals een unieke oplossing voor de sterilisatie en filtratie van lucht, om de luchtkwaliteit te verbeteren en de verspreiding van aerosolen (en de meegevoerde virussen en bacteriën) te verminderen. Dentair, speciaal ontworpen door Bryant Dental UK voor gebruik in de dentale praktijk, met HEPA-filter, koolstoffilter en krachtige UVC-sterilisatie die specifiek is afgestemd op de tandheelkundige omgeving met zorgvuldig gekalibreerde luchtstroom en ReAKT-technologie. Luchtkwaliteitscontrole in overeenstemming met live metingen via een smartphone app. Dentair met Ultra-high power 24W UVC-technologie, 360 ° luchtinlaat en 5-traps filtratieproces, is snel, efficiënt en stil, waardoor u veilig kunt werken zonder onderbreking. Bied uzelf en uw patiënten de bescherming die ze verdienen. 

U wilt meerdere kamers uitrusten met een DentAir? Informeer naar de staffelkorting bij aanschaf van meerdere units. 

DentAir is een krachtige en innovatieve luchtzuiveringsoplossing voor tandheelkundige klinieken. Met de markt leidende ReAKT-technologie, gekoppeld aan toonaangevende vijftraps-luchtfiltratietechnologie, is het een van de krachtigste machines op de markt. Het is ontworpen om zekerheid te bieden aan zowel artsen als patiënten, met de beste luchtfiltratieprestaties in de industrie. DentAir beschikt over slimme technologische mogelijkheden en is een van de stilste UV-C systemen op de markt. Door gebruik te maken van beproefde en geteste technologieën garandeert de Dentair het hoogste niveau van luchtzuivering, met minimale verstoring voor zowel het team als uw patiënten. Het strakke ontwerp, met een gewicht van minder dan 12 kg en een hoogte van minder dan 1 meter, is zowel zeer draagbaar als vol met geavanceerde technologieën en uitzonderlijke prestaties.

Bediening via touchscreen / afstandsbediening / App ( IOS & Android). Met de App tevens functie bijhouden logboek. Dit logboek kan niet alleen uw patiënten geruststellen, maar kan ook worden gebruikt om luchtkwaliteitscontroles uit te voeren, die ter beschikking kunnen worden gesteld aan de gezondheidsinstanties.

Eenvoudig wisselen van filters en lamp (wordt aangegeven door de unit en App). H13 Hepa Filter (076732) wisselen afhankelijk van gebruik 6 -12 maanden. UV-C Lamp (076734) wisselen gemiddeld 12-18 maanden.

De ReAKT-technologie is een technisch hoogstandje dat het apparaat in staat stelt de luchtkwaliteit in de ruimte te detecteren en de doorvoersnelheid aan te passen aan de omgeving. De lasersensor bewaakt voortdurend de kwaliteit van de lucht, detecteert of er een Aerosol Genererende Procedure (AGP) wordt gestart en activeert de unit vervolgens met behulp van de ReAKT technologie. Zo kunt u er zeker van zijn dat de luchtkwaliteit in uw ruimte op elk moment optimaal is, zonder dat u daar zelf iets voor hoeft te doen.

.


 • 360° luchtinlaat met meer dan 5000 openingen
 • Clean Air Delivery Rate: 600 M³ per uur Bij een behandelkamer van 40M³ iedere 4 minuten schone lucht
 • 360° Pre filter voor opvang van "grotere" deeltjes
 • 360° HEPA13 filter met een oppervlak van 6.7M² voor elimineren van 99.95% tot een partikelgrootte van 0.3μm.
 • 360° Carbon Filter voor ongewenste geuren
 • Voorzien van slechts 1 krachtige 24W UV-C lamp
 • Geluidsniveau: minimaal 28db/maximaal 60db
 • Bediening via touchscreen / afstandsbediening / App ( IOS & Android) Met de App tevens functie bijhouden logboek.
 • Geen installatie kosten PLUG & PLAY
 • Eenvoudig wisselen van filters en lamp (wordt aangegeven door unit en App).
 • Filters wisselen afhankelijk van gebruik 8 -12 maanden
 • Lamp wisselen 12-18 maanden
 • Afmeting 800 x 300 mm
 • Gewicht 12 kg.
 • 5 jaar garantie

U wilt meerdere kamers uitrusten met een DentAir? Informeer naar de staffelkorting bij aanschaf van meerdere units.Dent Air Brochure 2020
Dent Air App Connection Instructions
Dentair Manual

FAQ DENTAIR 092020
Dentair Literatuur
Dentair Test Reports
Dentair Market Research

Ik wil graag meer informatie over DentAir

Kunnen wij u helpen met vragen over DentAir?

Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.