InstruDents X by MA Dental Denmark

Deze allround non-stick composiet kit van InstruDents X is ideaal voor verschillende soorten vullingen. De titanium coating is harder dan roestvrij staal en testen hebben uitgewezen dat de coating het meest geschikt is als Non-Stick oppervlak voor het plaatsen, vormgeven en bewerken van composiet. Vanwege het speciale titanium materiaal dat op de instrumenten is aangebracht, is het erg handig om deze instrumenten na procedures te reinigen.

Voordelen:

  • Tip, zwart, met titanium oxide coating
  • Hygiëne vriendelijk
  • Niet-klevend
  • Makkelijk schoon te maken
  • Minimale reflectie

IDX SILICONEN HANDVAT 12mm, een ergonomische handgreep op siliconenbasis die een comfortabele en superieure grip biedt. Lichtgewicht instrument 14 gram. Tip (zwart) titanium oxide gecoat. Autoclaveerbaar tot max. 180 C.

Manage-5 kunststof cassette:182 x 85 x 30 mm. Autoclaveerbaar 137C.Best-selling dental instruments in Scandinavia

Nieuwe catalogus 2022 

MA Dental presenteert de meest recente versie van hun catalogus met tandheelkundige instrumenten. Het omvat het hele assortiment tandheelkundige en chirurgische instrumenten, inclusief de ergonomische en lichtgewicht siliconenlijn curettes en scalers, InstruDents X (IDX). Het bevat onder andere ook de nieuwste lijn Sharpen Free (Slijpvrije) lichtgewicht en ergonomische instrumenten, met siliconen, roestvrijstalen & titanium gecoate handgrepen en werkblad tips.

Meer informatie?